Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Museumnight

Wow is dat de nachtwacht? Sommige hebben deze schilderij nog nooit gezien

Museum Night

Op aanvraag van verschillende gasten zijn we met een klein groepje naar museum night geweest. De voorbereiding moest ook vroeg beginnen door de kaarten optijd te bestellen en goede plannen te maken.

Om 18:30 verzamelde we bij het Rijksmuseum; tja is dat nou aan de voor of achterkant. Sommige maakte zich al beetje druk om daar afgezet en vooral opgehaald te worden door de taxi want ja Museumplein is groot kan ik je vertellen. Om 18:30 kwamen vrijwilligers en gasten aan en verzamelde we bij het grote WeLoveAmsterdam bord.

We hadden al van te voren besloten om te beginnen in het Rijksmuseum; daar stonden we dan te wachten. Terwijl we wachten werd er door een groepje instrumentele muziek gespeeld. WoW wat klonk dat mooi en toen moest de pret nog beginnen.

we hadden gelukkig voorrang om naar binnen te mogen want ja we hadden gouden bandjes! hoe fijn is dat! en er staat echt een mega rij voor het Rijksmuseum. Eindelijk gingen de deuren/lift open en konden we genieten van de mooie omgeving van het Rijksmuseuml Ze hadden daar zowel een disco als een silent disco op de eerste verdieping. ondertussen konden we genieten van het mooie schilderijen en nachtwacht. Nog even speciaal voor een gast naar het scheepvaart gedeelte gegaan en daarna besloten we wat te gaan drinken.

Op naar het volgende want ja je wilt het toch beetje combineren, dus zijn we naar het Stedelijkmuseum gegaan. Eenmaal daar met voorrang naar binnen gingen wij door het mega herrie heen naar de 2de verdieping om daar te kijken; al snel bleek je hebt iemand nodig om uberhaupt daar naar binnen te mogen. een van onze topper vrijwilliger ging iemand halen en mochten we eindelijk naar binnen. eenmaal wat uitleg te hebben gehad werden we geacht met 5 minuten om weer weg te gaan.. ehm... tja dan gaan we wel helemaal weg want de herrie van het muziek kon niet iedere gast hebben.

Op naar het van Gogh museum en zelf daar gingen we met voorrang naar binnen. Zijn gelijk naar het bovenste verdieiping gegaan en hebben daar heerlijk rondgekeken uiteindelijk naar het eerste verdieping om niet het schilderij met de Zonnebloem te vergeten. Al snel was het 23:30 en moesten we toch echt terug naar het Rijks om de taxi's te ontvangen.

Iedereen ging huiswaarts om deze leuke dag niet te vergeten. Een paar vrijwilligers gingen nog naar het Rijks terug om daar een heerlijke drankje te nemen en de avond af te sluiten. Daarna gingen wij ook rustig naar huis waarna de laatste pas om 02:30 thuis was.

Een mooie avond met veel mooie momenten.

op naar het volgende uitje!.

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken