Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Feestspel

Er werd uit volle borst gezongen, cadeaus geclaimd en veel gelachen.

Sint/kerstspel - Zaterdag 24 november

We kwamen we allemaal naar de Draad om gezellig met elkaar een leuk Sinterklaas feest te vieren.
Nadat we de tafels hadden neer gezet met daarop schaaltjes met pepernoten en speculaasjes kwamen al de eerste gasten binnen. Met een muziekje aan was het snel gezellig. Iedereen had twee cadeautjes meegenomen. En die werden ook op de tafels neergelegd. Rond drie uur nadat ieder een drankje had. Werd Marc nog even in het zonnetje gezet voor zijn verjaardag.


Uit volle borst werd er “lang zal hij leven” gezongen. En daar hoorde natuurlijk een lekker taartje bij.
Toen we de taart op hadden begonnen we dan eindelijk met het grote Sinterklaas dobbelspel.
We hebben enorm gelachen. Er waren mensen die al cadeautjes claimde of ze met moeite door wilde geven. Sommige cadeautjes waren erg populair maar uiteindelijk had iedereen twee cadeautjes om mee naar huis te nemen.
Na het dobbelspel werden de tafels gereed maken voor het eten.


Tijdens het eten kwam Sinterklaas met zijn pieten nog even langs, hij wist over alle gasten wel een leuk verhaaltje te vertellen. Samen met de super enthousiaste Sinterklaas, die niet van ophouden wist, hebben we nog een aantal Sinterklaas liedjes gezongen.


Daarna nog een groepfoto met Sinterklaas en zijn pieten en toen ging de Sint weer verder.
Rond 7 uur gingen de eerste gasten weer richting huis met een zak pepernoten op zak.
Na afloop de boel weer aan kant gezet en met een fijn gevoel weer richting huis.
Wat een gezellige dag was het, iedereen bedankt.

Vrijwilliger Yda

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken