Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Workshop kroketten maken

Even 2 minuten bakken en klaar waren ze en iedereen kon genieten van een heerlijke zelfgemaakte kroket. Het water liep bij iedereen in de mond en echt letterlijk waren alle kroketten op.

ZATERDAG 30 MAART 2019 - KROKETTEN WORKSHOP

Juli vorig jaar kwam er een verzoek van Sulya; ze wilde graag kroketten maken en had er gelijk een website bij gezet. Dus de eerste voorbereiding kon beginnen.

We hebben gemaild met Stichting Kroket en die wilde het graag doen; alles werd doorgenomen. Gisteren was het zover. Om 11:00 uur kwam Wanda van Stichting Kroket en de sponsor commissie om te vergaderen. Alles werd uitgepakt en klaar gezet, de tafels werden bij elkaar geschoven en de snijplanken, mesjes ect werden klaar gezet.

De eerste gasten kwamen binnen en om half 1 werd er uitgelegd wat Stichting Kroket doet en nee kroketten worden niet bedreigd :).

Iedereen begon te snijden van de verse producten en de vrijwilligers hielpen mee met alles af te wegen en klein te snijden. 2 vrijwilligers fruitte de ui/knoflook. Daarna gingen de ingrediënten bij elkaar en kon er met een bindmiddel worden verwarmd.

Eerst afkoelen en daarna bolletjes maken, even laten koelen en toen in de ei en paneermeel en toen konden ze eindelijk gebakken worden. Hoe zal het toch smaken? Kroketten met eend, kalfsvlees, zalm, tofu en champignons.

Even 2 minuten bakken en klaar waren ze en iedereen kon genieten van een heerlijke zelfgemaakte kroket. Het water liep bij iedereen in de mond en echt letterlijk waren alle kroketten op.

Het einde naderde dus Wanda gaf nog een dank woord naar ons toe en onze Adrie naar Stichting Kroket toe. Na een mooi applaus kwamen de taxis en begonnen de vrijwilligers alles op te ruimen. Weer een hele mooie en geslaagde dag was het!

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken