Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Pride Park

Iedereen wilde na de foto's zijn eigen weg gaan, door verder te kijken bij het Pride Park. Niets is te gek iedereen is zichzelf en wow wat super knap dat mannen op deze hakken kunnen dansen

Zaterdag 27 juli 2019 Pride Park

Half 1 verzamelden we om richting Restaurant Groot Melkhuis in het Vondelpark te gaan. Daar aangekomen kregen we koffie/thee/frisdrank met aardbeien of tiramisu gebak. Dit werd geheel gesponsord door restaurant Groot Melkhuis.

Na een uurtje daar gezeten te hebben, gingen we verder het Vondelpark in om foto's te maken door Nathalie Roozeboom en wat een mooi resultaat!
Iedereen wilde na de foto's zijn eigen weg gaan, door verder te kijken bij het Pride Park. Niets is te gek iedereen is zichzelf en wow wat super knap dat mannen op deze hakken kunnen dansen (zie foto's).

Daarna gingen we weer bij Restaurant Groot Melkhuis eten, we namen heerlijk een bordje patat met kroket of kaasvingers en een flesje frisdrank.

Om 19 uur kwam voor de meeste gasten de taxi, omdat ze niet wilde blijven voor Willeke Alberti.
Zes andere gasten wilden wel blijven en we gingen met hun verder naar Willeke Alberti. Wat een fantastische vrouw is dit en wat een leuk mega gezellig concert was het!
Wat hebben onze gasten genoten van deze dag/avond!

Sponsoren Nathalie Roozeboom en Restaurant Groot Melkhuis bedankt voor het mede mogelijk maken van deze dag!

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken