Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bloem taarten workshop

Brendy had een mooi herfst bloemstuk voor op tafel gemaakt om onze gasten enthousiast te maken om naar deze fantastische workshop te komen. Bloemen, oase, herfstfruit en lampjes werden besteld.

HERST BLOEMTAARTEN WORKSHOP
Brendy had een mooi herfst bloemstuk voor op tafel gemaakt om onze gasten enthousiast te maken om naar deze fantastische workshop te komen. Bloemen, oase, herfstfruit en lampjes werden besteld.


Zaterdag 26 oktober verzamelden de vrijwilligers om 11:00 uur om hapjes te maken, tafels werden naar elkaar toegeschoven, zodat iedereen om 1 grote tafel zat. De oase werd flink nat gemaakt zodat het mos lang mee kan.


De gasten druppelen binnen en iedereen nam plaats aan de tafel. We begonnen met wat te drinken met een heerlijk stukje worst, kaas of wrap met zalm.

Brendy begon met uitleggen wat je stap voor stap moet doen; eerst werd er een stukje oase eruit gesneden zodat het schakelaar voor de lampjes daarin past. Daarna draaide we de oase om zodat het schakelaar van licht onderop ligt. Daarna gingen we door met het mos, de hele oase moest van mos voorzien worden; met kleine haakjes kan je ze vastmaken.

Daarna gingen we bloemenflesjes in het mos / de oase steken, deze vulde we vervolgens met water. Bloemen moesten kort en schuin afgesneden worden, omdat ze dan open blijven voor het water, deze deden we in de bloemflesjes.

Daarna konden we hem verder opmaken met herfstfruit. Het herfstfruit doe je op een spelt om hem in de oase te doen of met een ijzerdraad.
Daarna kletsten we nog wat met wat drinken en chips en nootjes.

Iedereen heeft zijn mooie bloemstuk meegenomen; bloemen kunnen ze later vervangen, waardoor je nog een lange tijd kan genieten van het mooie bloemstuk.
Bedankt Brendy voor weer een leuke workshop. Op facebook kun je haar volgen met haar bedrijf “Mos taarten en meer”. Geniet van de foto’s op onze facebook pagina Zonnebloem Jong Amsterdam!

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken