Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Feestspel / Sinterklaas

meegebrachte cadeaus konden de speciale dobbelstenen gegooid worden. Van links naar rechts, afpakken, ruilen, weggeven, alles was mogelijk deze middag

Zaterdagmiddag 30 november
Vol verwachting kloppen de harten van alle gasten en vrijwilligers in de Draad.
En ja , Sint met een aantal pieten brachten een bliksembezoek aan ons. Er werd gestrooid en veel foto's gemaakt. En weg was ie weer.

Die ouwe man heeft het ook zoooooo druk.

Na de tafelindeling en het neerleggen van alle meegebrachte cadeaus konden de speciale dobbelstenen gegooid worden. Van links naar rechts, afpakken, ruilen, weggeven, alles was mogelijk deze middag. En wat een hilariteit om een “verdwaald” gouden nijlpaard. Menigeen wilde het mee naar huis nemen. Maar wat zaten er leuke cadeaus bij!

Aan het eind van de middag kwam wel een heel snelle Chinees het eten brengen en moest halsoverkop de tafels voorzien worden van bestek enz.

Maar alle aanwezigen hebben er heerlijk van gesmuld.
Rond 19.00 was iedereen weer op weg naar huis en was de “Draad” ook weer keurig opgeruimd.
Tot volgend jaar.

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken