Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Verzorgende IG en Verpleegkundige Vrijwilligers gezocht

Afdeling Jong Amsterdam is op zoek naar verzorgende en verpleegkundigen die ons team kunnen komen versterken!

Nationale Vereniging de Zonnebloem is de landelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen met een fysieke beperking door leeftijd, ziekte of handicap. Door huisbezoek en het organiseren van aangepaste activiteiten en vakanties wil de Zonnebloem het sociaal isolement van mensen voorkomen en bijdragen aan de kwaliteit van het leven. Ruim 600.000 ondersteunende leden en donateurs maken het aanbod financieel mogelijk. Met ruim 39.500 vrijwilligers is de Zonnebloem een van de grootste vrijwilligersorganisaties van Nederland.

 

Voor de afdeling Jong Amsterdam  is het bestuur op zoek naar een

Verzorgende IG, Verpleegkundigen  VRIJWILLIGER

 

Wat wordt er van u verwacht?

Een keer per maand verzorgen wij uitjes voor gasten met een lichamelijke beperking in en om Amsterdam Noord. Onze jongeren kijken al tijden uit naar een uitje waarbij ze even een dag kunnen genieten en gaan veelal met een grote glimlach weer terug richting huis.

Onze uitjes variëren van Dierentuin/Efteling tot  een gezellige spelletjes middag en taarten versieren.

Van u wordt verwacht deel te nemen aan de activiteiten en de jongeren te ondersteunen waar nodig.

 

Wat vragen wij?

 • enthousiasme
 • kunnen luisteren naar anderen
 • goede contactuele eigenschappen
 • affiniteit met sociaal geïsoleerde hulpvragers
 • kunnen samenwerken met andere vrijwilligers
 • Verpleegkundige handelingen kunnen uitvoeren

 

De werktijden zijn over het algemeen: de laatste zaterdag van de maand, tijden wisselen. Meestal 1 dagdeel.

 

Wat stellen we daar tegenover?

 • zekere mate van vrijheid bij de uitvoering van werkzaamheden
 • afwisselend vrijwilligerswerk in een plezierige sfeer
 • verdere ontplooiing van persoonlijke kwaliteiten en verdere ontwikkeling van competenties
 • waardevolle contacten met mensen die anders dreigen te vereenzamen
 • ondersteuning van een mentor, een introductieprogramma en een basis cursus
 • nieuwsbrief voor vrijwilligers
 • aanvullende verzekering gedurende werkzaamheden voor de Zonnebloem
 • kosten die gemaakt worden voor de uitvoering van de functie worden uiteraard vergoed

 

Iets voor u?

Voor meer informatie en een afspraak voor een oriënterend gesprek, kunt u contact opnemen met Denise Brune, e-mail: linqamsterdam@hotmail.nl

 

Kijk ook op www.zonnebloem.nl

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

 • Sport en spel
 • Kunst en cultuur
 • Creatieve workshops
 • Buitenactiviteiten
 • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken