Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Terrasmiddag bij Parc Broekhuizen

terrasmiddag-bij-parc-broekhuizen-9d827153-8ede-47e1-8e1e-2d59c874af53

14 mei 2018 van 13:15 - 16:15 uur

Maandagmiddag 14 mei blijven we voor de verandering weer een keertje in de buurt.

We blijven deze keer voor de terrasmiddag in Leersum. Parc Broekhuizen is voor iedereen een begrip en een mooie locatie voor deze maand. Allereerst beginnen we met twee maal koffie of thee met friandises, een glas huisgemaakte cordials met een snack en een glas wijn of frisdrank. De heer Eduard Stratenus zal gedurende de middag een en ander vertellen over Kasteel Broekhuizen waar zijn familie vroeger heeft gewoond. We hopen op mooi weer, zodat we op het terras kunnen genieten. De loopafstand van de auto’s naar het terras is minimaal, daarom verzoeken wij u indien mogelijk geen rollator cq rolstoel mee te nemen maar zo nodig  aan de arm van een vrijwilliger u te verplaatsen. Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door diverse sponsors.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken