Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Terrasmiddag bij Parc Broekhuizen

terrasmiddag-bij-parc-broekhuizen-9d827153-8ede-47e1-8e1e-2d59c874af53

14 mei 2018 van 13:15 - 16:15 uur

Maandagmiddag 14 mei blijven we voor de verandering weer een keertje in de buurt.

We blijven deze keer voor de terrasmiddag in Leersum. Parc Broekhuizen is voor iedereen een begrip en een mooie locatie voor deze maand. Allereerst beginnen we met twee maal koffie of thee met friandises, een glas huisgemaakte cordials met een snack en een glas wijn of frisdrank. De heer Eduard Stratenus zal gedurende de middag een en ander vertellen over Kasteel Broekhuizen waar zijn familie vroeger heeft gewoond. We hopen op mooi weer, zodat we op het terras kunnen genieten. De loopafstand van de auto’s naar het terras is minimaal, daarom verzoeken wij u indien mogelijk geen rollator cq rolstoel mee te nemen maar zo nodig  aan de arm van een vrijwilliger u te verplaatsen. Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door diverse sponsors.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken