Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Bezoek aan Pluimveemuseum in Barneveld

bezoek-aan-pluimveemuseum-in-barneveld-dc5b7d64-bf52-4ccc-a7ea-436131388a31

16 april 2019 van 12:30 - 17:15 uur

Op dinsdag 16 april gaan we met de bus naar het Pluimveemuseum in Barneveld.

We gaan met de bus naar het Nederlands Pluimveemuseum in Barneveld. Een uniek museum waar de geschiedenis van kip en ei op boeiende wijze wordt getoond. Hier maakt u een reis door de tijd van de Nederlandse pluimveehouderij. Bekijk een antieke broedmachine die nog in bedrijf is en volg een kuikentje als het uit het ei komt. We mogen de schattige kuikentjes zelf vasthouden en knuffelen. In de hoendertuin tonen meer dan 20 Oudhollandse rassen hun mooiste kleuren. Bij binnenkomst genieten we eerst van een kopje koffie of thee met appelgebak. Daarna volgt een rondleiding in het museum en eindigen we met een veiling in de veilingzaal waar u kunt bieden op een leuk aandenken, een doosje eieren  of advocaat.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken