Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek aan Katwijk aan Zee

bezoek-aan-katwijk-aan-zee-b44d70c4-f45c-4a10-850b-952737f3070f

16 mei 2019 van 10:00 - 17:30 uur

We gaan genieten van het strand en de zee bij Strandpaviljoen Zomers in Katwijk aan Zee

We gaan met de bus naar Katwijk aan Zee. Wij hebben plaatsen gereserveerd in  strandpaviljoen  “Zomers” waar we allereerst gaan genieten van de lunch bestaande uit brood met kroket of kibbeling en een drankje. Na de lunch heeft u ‘vrije tijd’ om te winkelen of om een strandwandeling te maken. Voor diegenen die niet goed ter been zijn kan dit met een gereserveerde strand rolstoel of u kunt lekker op het terras blijven zitten om te genieten van de zee en wat er op het strand om u heen gebeurt. We sluiten deze middag om 15.00 uur af met een kopje koffie / thee met gebak waarbij men gezellig kan napraten alvorens weer huiswaarts te gaan. Extra drankjes zijn voor eigen rekening!!

Frans Groot

0343-456408
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken