Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Bezoek aan Katwijk aan Zee

bezoek-aan-katwijk-aan-zee-b44d70c4-f45c-4a10-850b-952737f3070f

16 mei 2019 van 10:00 - 17:30 uur

We gaan genieten van het strand en de zee bij Strandpaviljoen Zomers in Katwijk aan Zee

We gaan met de bus naar Katwijk aan Zee. Wij hebben plaatsen gereserveerd in  strandpaviljoen  “Zomers” waar we allereerst gaan genieten van de lunch bestaande uit brood met kroket of kibbeling en een drankje. Na de lunch heeft u ‘vrije tijd’ om te winkelen of om een strandwandeling te maken. Voor diegenen die niet goed ter been zijn kan dit met een gereserveerde strand rolstoel of u kunt lekker op het terras blijven zitten om te genieten van de zee en wat er op het strand om u heen gebeurt. We sluiten deze middag om 15.00 uur af met een kopje koffie / thee met gebak waarbij men gezellig kan napraten alvorens weer huiswaarts te gaan. Extra drankjes zijn voor eigen rekening!!

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken