Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Terrasmiddag Chalet Helenaheuvel

terrasmiddag-chalet-helenaheuvel-f5570875-5770-41bd-a120-aaa0e2224fc5

16 juli 2019 van 13:15 - 16:30 uur

Op dinsdagmiddag 16 juli gaan we naar Chalet Helenaheuvel in Doorn.

We worden ontvangen met koffie/thee en gaan daarna genieten van een Thé Complet Buffet met zoete en hartige lekkernijen. Als het mooi weer is kunnen we vanaf het terras  genieten van de mooie omgeving en zicht op 'De Kaapse Bossen'.  Ook is er gelegenheid om daar een korte wandeling met een vrijwillig(st)er te maken. Rondom Châlet Helenaheuvel is er een speciaal rolstoelpad aangelegd door Natuurmonumenten.

We hopen op mooi weer, zodat we lekker kunnen genieten in de bosrijke omgeving.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken