Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

't Huis Theater, Op pad met Annie M.G. Schmidt

t-huis-theater-op-pad-met-annie-mg-schmidt-5ea11677-e5c0-41ee-be0d-58a7de73c60f

31 oktober 2019 van 12:00 - 17:00 uur

Op donderdagmiddag 31 oktober gaan we met een touringcar naar Theater De Flint in Amersfoort.

Op donderdagmiddag 31 oktober 2019 organiseert de Regionale Afdeling Rijn & Heuvel, in verband met het 70 jarig jubileum van de Nationale Vereniging De Zonnebloem, de Theatervoorstelling “Op pad met Annie M.G. Schmidt' in Theater De Flint in Amersfoort, uitgevoerd door ’t Huis Theater.

De voorstellingen van 't Huis Theater zijn een hommage aan Annie M.G.Schmidt, bekend van vele liedjes en musicals zoals Ja zuster, nee zuster; Mijn opa, mijn opa, mijn opa; Op een mooie pinksterdag en vele anderen. Een huiselijke theater met zang, dans en conferences geënt op het repertoire van Annie M.G.Schmidt. De zaal word meegenomen naar de vijftiger en zestiger jaren. Liedjes worden niet alleen gezongen, maar ook gespeeld in prachtige kostuums, net als in een musical. Afgewisseld met conferences en verhalen gaan de toeschouwers op in de rijke, humoristische fantasie van de schrijfster.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken