Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

't Huis Theater, Op pad met Annie M.G. Schmidt

t-huis-theater-op-pad-met-annie-mg-schmidt-5ea11677-e5c0-41ee-be0d-58a7de73c60f

31 oktober 2019 van 12:00 - 17:00 uur

Op donderdagmiddag 31 oktober gaan we met een touringcar naar Theater De Flint in Amersfoort.

Op donderdagmiddag 31 oktober 2019 organiseert de Regionale Afdeling Rijn & Heuvel, in verband met het 70 jarig jubileum van de Nationale Vereniging De Zonnebloem, de Theatervoorstelling “Op pad met Annie M.G. Schmidt' in Theater De Flint in Amersfoort, uitgevoerd door ’t Huis Theater.

De voorstellingen van 't Huis Theater zijn een hommage aan Annie M.G.Schmidt, bekend van vele liedjes en musicals zoals Ja zuster, nee zuster; Mijn opa, mijn opa, mijn opa; Op een mooie pinksterdag en vele anderen. Een huiselijke theater met zang, dans en conferences geënt op het repertoire van Annie M.G.Schmidt. De zaal word meegenomen naar de vijftiger en zestiger jaren. Liedjes worden niet alleen gezongen, maar ook gespeeld in prachtige kostuums, net als in een musical. Afgewisseld met conferences en verhalen gaan de toeschouwers op in de rijke, humoristische fantasie van de schrijfster.

Frans Groot

0343-456408
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken