Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Nou breekt me de klomp

nou-breekt-me-de-klomp-e71ed3a9-8711-4f00-8f35-54712bc2427f

17 oktober 2019 van 10:00 - 16:30 uur

Op donderdag 17 oktober gaan we naar klompenmakerij Den Dekker in Dussen.

In vroeger tijden was in ons land het dragen van klompen de gewoonste zaak van de wereld. Heel praktisch in ons vaak natte en drassige land was dit voor velen het schoeisel bij uitstek. Ook nu nog worden bij vele werkzaamheden buitenshuis klompen gedragen. We gaan met de bus via een toeristische route door het land van Heusden en Altena naar Dussen. Aangekomen bij  klompenmakerij Den Dekker beginnen we met een koffietafel met kroket. Daarna krijgen we een demonstratie hoe men op oud ambachtelijke wijze klompen maakt en volgt een rondleiding. Voordat we weer met de bus naar huis vertrekken sluiten we daar af met koffie/thee met gebak.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken