Oudjaarviering

Zonnebloem afdeling

Traditionele oudjaarviering met gasten en gastvrouwen met oliebollen en . . .

29 december 2016 was er weer de traditionele oudjaarviering met gasten en gastvrouwen van de Zonnebloem afdeling Maarn/Maarsbergen in het Trefpunt. Deze activiteit was zoals gewoonlijk de laatste van het lopende jaar en werd goed bezocht, waarbij ook een aantal nieuwe gasten aanwezig waren. Uiteraard waren er volop heerlijke oliebollen en appelflappen . De Maarnse Havenzangers zorgden voor een muzikale omlijsting met zeemansliederen, evergreens en smartlappen. Na de pauze werd er nog een drankje geserveerd en zat de stemming er goed in. Kortom een leuke afsluiting van het jaar. We hopen allemaal weer op een gezond en goed 2017.

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken