Toneelvoorstelling

Zonnebloem afdeling

Bezoek aan de toneelvoorstelling "Festival der Fantasten" door de amateur toneelgroep B.Z.T. in de Kersepit in Werkhoven.

Een middag met de Zonnebloem afdeling Maarn/Maarsbergen.

Vrijdag 27-1-2017 gingen we met zonnebloemgasten naar de "Kersenpit" in Werkhoven, waar een toneelstuk werd opgevoerd door de plaatselijke toneelgroep. Daar aangekomen werden we hartelijk verwelkomd door vrijwilligers uit de omgeving.Omdat door onze vrijwilligers die daar al aanwezig waren een aantal rijen stoelen was gereserveerd, konden we bij elkaar zitten. Voordat de voorstelling begon, weren er lootjes verkocht en in de pauze werd bekend gemaakt welke nrs. in de prijzen waren gevallen d.m.v. een scherm. Ook bij onze groep waren er een aantal geluksvogels.

Het toneelstuk ging over de gevolgen van een avondje stappen van een aantal heren en de problemen de dag erna.met hun vrouwen. Al met al een vrolijk stuk en de aanwezigen hebben erg genoten. Ook van de 3 zangeressen in de pauze.

Tenslotte nog een compliment aan onze "Zonnebloemen" die, zo bleek weer, over een goed organisatietalent beschikken: bij binnenkomst, het verzorgen van de consumpties in de pauze en bij het verlaten van de zaal!! Al met al een vrolijke geslaagde middag!! Na het thuisbrengen van mijn gasten heb ik , thuisgekomen, een toast uitgebracht op onze zonnebloemen"!!

Toos

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken