Muziekmiddag

Zonnebloem afdeling

John ter Weyde zingt Nederlandstalige liedjes

28 april had de afdeling Maarn/Maarsbergen van de Zonnebloem weer een muziekmiddag, in het Trefpunt in Trompstaete. John ter Weyde zong Nederlandse liedjes, een muzikale, nostalgische reis met ca. 18 bekende Nederlandstalige nummers uit de periode tussen 1930 en 1975. Veelal nummers met een hoog meezinggehalte, afgewisseld door rustige luisterliedjes. De zang werd ondersteund met beelden en opgenomen begeleidingsmuziek. Daarnaast werd ook nog een leuk overzicht gegeven van de geschiedenis van het Nederlandse lied in deze periode. Al deze oude liedjes uit onze jeugd brachten ook weer vele dierbare herinneringen boven. Na afloop kon er onder het genot van een drankje en een hapje nog even worden nagepraat. Een heel gezellige en ook leerzame middag.

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken