Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bingomiddag

Zonnebloem afdeling

Bingomiddag op 1 augustus in het Trefpunt van Trompstaete te Maarn

Bingomiddag dinsdag 1 augustus in het Trefpunt van Trompstaete te Maarn

Als experiment heeft de zonnebloemafdeling Maarn/Maarsbergen in de zomermaanden sinds lange tijd weer eens een Bingo georganiseerd. Aan de foto’s is te zien dat er flink wat gasten aanwezig waren en dat ook de prijzenpot goed gevuld was. Het viel ook bij onze gasten goed in de smaak.

Hierbij een verslagje van een van onze enthousiaste gasten.

Hallo beste Zonnebloem,

Het is alweer een week geleden dat we zo’n mooie Bingo middag hebben gehad. Het was geweldig, mooie tafel met prijsjes, en prachtige bloemstukken. Maar vooral de vrolijke gezichten en hulp van de gastvrouwen. Het verzorgen van koffie met koek en het helpen met de Bingo plankjes. Heel fijn was ook de gezellige borrel met hapjes. Niets was te veel en alles ging met lachende gezichten.

Ik heb er van genoten en kijk al uit naar een volgende keer. Hartelijke groeten,

Bep.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken