Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Herfststukjes maken

Zonnebloem afdeling

24 oktober 2017 konden de gasten in Trompstaete zelf herfststukjes maken die na afloop mee naar huis konden worden genomen.

Herfst stukjes maken.

Het is een jaarlijks terugkerend evenement van onze afdeling om bloemstukjes te maken. Soms zijn het paasmandjes, dan weer kerststukjes en deze keer waren de herfststukjes aan de beurt.

De mooie herfstkleuren in Maarn zijn al over hun hoogtepunt heen en de blaadjes beginnen weer te vallen en dan is het fijn om al dat moois en die kleuren vast te leggen in een herfststukje waarmee je dan in huis nog een tijdje al dat moois kunt vasthouden.

Bets en Tiny hadden veel materiaal uit de natuur verzameld en de plaatselijke middenstand had ook het een en ander gedoneerd zodat de aanwezige gasten voldoende materiaal hadden. Zoals gebruikelijk werden de gasten ontvangen door de gastvrouwen met koffie en speciale bonbons in de vorm van eikels. Daarna werden de stukjes gemaakt met hulp van de gastvrouwen. Er waren bijzonder fraaie creaties bij die niet voor professionele onder deden.

Nadat de stukjes gereed waren werd de middag besloten met een drankje en kon nog worden na gepraat.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken