Herfststukjes maken

Zonnebloem afdeling

24 oktober 2017 konden de gasten in Trompstaete zelf herfststukjes maken die na afloop mee naar huis konden worden genomen.

Herfst stukjes maken.

Het is een jaarlijks terugkerend evenement van onze afdeling om bloemstukjes te maken. Soms zijn het paasmandjes, dan weer kerststukjes en deze keer waren de herfststukjes aan de beurt.

De mooie herfstkleuren in Maarn zijn al over hun hoogtepunt heen en de blaadjes beginnen weer te vallen en dan is het fijn om al dat moois en die kleuren vast te leggen in een herfststukje waarmee je dan in huis nog een tijdje al dat moois kunt vasthouden.

Bets en Tiny hadden veel materiaal uit de natuur verzameld en de plaatselijke middenstand had ook het een en ander gedoneerd zodat de aanwezige gasten voldoende materiaal hadden. Zoals gebruikelijk werden de gasten ontvangen door de gastvrouwen met koffie en speciale bonbons in de vorm van eikels. Daarna werden de stukjes gemaakt met hulp van de gastvrouwen. Er waren bijzonder fraaie creaties bij die niet voor professionele onder deden.

Nadat de stukjes gereed waren werd de middag besloten met een drankje en kon nog worden na gepraat.

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken