Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Soepmaaltijd

Zonnebloem afdeling

Gezellige middag met een soepmaaltijd en muzikale omlijsting in het Trefpunt

Dinsdag 14 november had de zonnebloem afdeling Maarn/Maarsbergen in het Trefpunt van Trompstaete in Maarn weer een activiteit voor hun gasten. De gasten werden tegen vijf uur ontvangen met een drankje en welkom geheten door de voorzitter.

Een pianist uit Maarn zorgde voor een gezellige achtergrond muziek zodat de meesten tegen zessen toch wel trek begonnen te krijgen.
Gelukkig werd rond die tijd het eten binnengebracht. Dat bestond uit drie verschillende maaltijd soepen met stokbroodjes en verdere toebehoren. Er kon gekozen worden uit Erwtensoep, Goulashsoep en Bruine bonensoep. Met hulp van de gastvrouwen mocht iedereen zelf soep en broodjes gaan uitzoeken. De gasten lieten het zich goed smaken en de meesten gingen nog voor een tweede ronde.
Tot slot was er nog ijs toe dat met een vuurwerkfonteintje feestelijk werd binnengebracht.
Na de koffie werd iedereen zo tegen acht uur weer thuisgebracht.

De maaltijdsoepen en verdere toebehoren werden verzorgd door onze Maarnse slager. Fijn dat we dat nu weer in ons eigen dorp kunnen doen.

Tot slot nog weer veel dank aan de gastvrouwen die er weer een gezellige en goedlopende activiteit van hebben gemaakt.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken