Soepmaaltijd

Zonnebloem afdeling

Gezellige middag met een soepmaaltijd en muzikale omlijsting in het Trefpunt

Dinsdag 14 november had de zonnebloem afdeling Maarn/Maarsbergen in het Trefpunt van Trompstaete in Maarn weer een activiteit voor hun gasten. De gasten werden tegen vijf uur ontvangen met een drankje en welkom geheten door de voorzitter.

Een pianist uit Maarn zorgde voor een gezellige achtergrond muziek zodat de meesten tegen zessen toch wel trek begonnen te krijgen.
Gelukkig werd rond die tijd het eten binnengebracht. Dat bestond uit drie verschillende maaltijd soepen met stokbroodjes en verdere toebehoren. Er kon gekozen worden uit Erwtensoep, Goulashsoep en Bruine bonensoep. Met hulp van de gastvrouwen mocht iedereen zelf soep en broodjes gaan uitzoeken. De gasten lieten het zich goed smaken en de meesten gingen nog voor een tweede ronde.
Tot slot was er nog ijs toe dat met een vuurwerkfonteintje feestelijk werd binnengebracht.
Na de koffie werd iedereen zo tegen acht uur weer thuisgebracht.

De maaltijdsoepen en verdere toebehoren werden verzorgd door onze Maarnse slager. Fijn dat we dat nu weer in ons eigen dorp kunnen doen.

Tot slot nog weer veel dank aan de gastvrouwen die er weer een gezellige en goedlopende activiteit van hebben gemaakt.

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken