Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Stamppotmaaltijd

dsc01934jpg

Dinsdag 27 februari was er voor de gasten van de Zonnebloem afdeling Maarn/Maarsbergen weer de traditionele stamppotmaaltijd

Zonnebloem afdeling Maarn/Maarsbergen Stamppotmaaltijd

Afgelopen dinsdag 27 februari had de afdeling Maarn/Maarsbergen van de Zonnebloem weer zijn jaarlijkse stamppotmaaltijd. Ondanks de koude en het grote aantal griepgevallen was er toch een grote opkomst. Ook een aantal van onze gastvrouwen/heren was helaas door de griep geveld.

De stamppotmaaltijd is zo langzamerhand een vast onderdeel van het programma geworden. De afgelopen jaren werd het betaald uit een legaat van een gast waar onze, helaas overleden gastvrouw Anneke van Rheenen, veel mee te maken heeft gehad. Ter nagedachtenis aan Anneke heeft Leo, haar echtgenoot, aangeboden om het dit jaar te betalen. Leo was tijdens de maaltijd ook aanwezig en had nog een verrassing. Hij was onlangs 70 jaar geworden en schonk de cadeaubijdragen nu aan de zonnebloem in de vorm van een cheque. Deze bijdrage komt weer goed van pas en zal worden gebruikt voor de komende High Tea.

De gasten werden om half vijf ontvangen met een drankje en een hapje. De stamppotten waren weer geleverd door onze plaatselijke slager. Er kon gekozen worden uit Hachee met rodekool, boerenkool met rookworst en zuurkool met rookworst of gehaktbal. Het was weer van uitstekende kwaliteit en de gasten lieten het zich goed smaken. Na afloop was er nog een heerlijk toetje en koffie na.

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken