Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Muziekmiddag bij de Zonnebloem

dsc02017jpg

Muziekmiddag met Zeemanskoor Noottuygh bij de Zonnebloem

Zeemanskoor Noottuygh bij de Zonnebloem

Dinsdagmiddag organiseerde de afdeling Maarn/Maarsbergen van de Zonnebloem weer een evenement voor haar gasten in het Trefpunt in Trompstaete te Maarn met een optreden van het zeemanskoor Noottuygh. De gasten werden rond halfdrie verwelkomd met koffie en koek en tegen drie uur begon het optreden van Noottuygh. Hen een zeemanskoor noemen doet ze eigenlijk tekort, want naast zeemansliedjes waren er ook Ierse songs en bekende Nederlandse liedjes. Het koor bestaat uit een groep van zeven enthousiaste zangers, die veelal vierstemmig zingen met ondersteuning van twee accordeonisten en een fluit/saxofoon speler.

De gasten werden uitgenodigd om daar waar mogelijk mee te zingen en te klappen, zodat bij de pauze de stemming er al aardig in zat. Met zo’n enthousiast koor was het moeilijk om stil te blijven zitten en niet mee te doen. Na de pauze werden er Nederlandstalige liederen gezongen, waaronder zeemansliedjes en het door Koot en Bie ook gezongen “Rozen, Rumbonen en Rode wijn . . .”, dat door veel van de gasten werd meegezongen. Tegen half vijf werd na een toegift het optreden afgesloten. Het publiek gaf duidelijk aan dit koor graag nog een keer terug te willen zien.

De gasten konden nog wat napraten onder het genot van een hapje en een drankje, zoals gebruikelijk weer uitstekend verzorgd door onze gastvrouwen.

Onze gastvrouwen scoorden de afgelopen week in Maarn ook goed. Bij de uitreiking van de prijs voor de beste vrijwilliger, georganiseerd door de plaatselijke Plus, viel Aty in de prijzen.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken