Zonnebloem gastvrouwen in het Zonnetje gezet en lunch voor de gasten

dsc02125jpg

Op 30 oktober was er voor de gasten een lunch, aangeboden door een van onze gastvrouwen

Zonnebloem afdeling Maarn/Maarsbergen kan niet zonder gastvrouwen. Als dank voor hun hulp konden zij vrijdag 26 oktober tijdens het Happy Hour in Trompstaete genieten van een welverdiend diner.

Op 30 oktober konden de gastvrouwen alweer in actie komen voor een lunch voor de gasten. Voorheen vond die plaats na afloop van de schoolmusical in het atrium van Trompstaete. Helaas is de musical uit het programma gehaald en daarmee ook de lunch. Gelukkig kon deze door een donatie van een van de Zonnebloem gastvrouwen dit jaar toch weer worden georganiseerd. Al vroeg deden de gastvrouwen die dag inkopen en werd het Trefpunt in Trompstaete in gereedheid gebracht, de schotels opgemaakt en de tafels versierd.

Om twaalf uur werden 42 gasten welkom geheten met een drankje, terwijl Tiny met haar accordeon zorgde voor vrolijke achtergrondmuziek. Daarna werd de lunch geserveerd met een slaatje en verschillende soorten broodjes. De gasten lieten zich het eten en de drankjes heerlijk smaken. Aan het eind was er nog een voordracht van Agnes over Anna, het kindermeisje.

30 oktober was al gepland en vastgelegd als de dag voor deze lunch, maar bleek ook door het Gezondheidscentrum te zijn gekozen als dag voor de jaarlijkse griepprik. Veel gasten zaten met het probleem hoe ze nu toch op tijd die griepprik konden halen. Dit werd door het Gezondheidscentrum soepel opgelost door na afloop van de lunch naar Trompstaete te komen zodat onze gasten de deur niet meer uit hoefden. Hulde!

Kortom weer een zeer geslaagd en gezellig Zonnebloem evenement dankzij de donatie van Carla en de inzet van vele gastvrouwen.

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken