Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Paasstukjes maken

img-20190412-wa0001-2jpg

Dinsdag 9 april werden er met de Zonnebloemgasten paasstukjes gemaakt in het Trefpunt van Trompstaete in Maarn

Dinsdag 9 april werden er met de Zonnebloemgasten paasstukjes gemaakt. Gastvrouw Aty had al veel voorwerk verricht en de andere dames hadden voor groen en versiersels gezorgd.  De voor de kerststukjes gebruikte boomschijf kon nu weer als ondergrond voor het paasstukje worden gebruikt.

Na een kopje thee of koffie met wat lekkers konden de gasten beginnen aan het stukje.

Heel aandachtig waren ze bezig: hoog of laag, groot of klein, hoe ga ik te werk? Zo nu en dan boden de gastvrouwen de helpende hand en gaven advies. Al met al werden het prachtige fleurige stukjes met groen, bloemen en kuikentjes. Menig keer werd gezegd: kijk eens hoe mooi, ik wist niet dat ik zoiets kon maken!

Elke gast kreeg ook nog vijf rozen die in het paasstukje werden gestoken of  mee naar huis gingen voor in een vaasje.

Aan het eind van de middag kon iedereen nog even nagenieten met een drankje en een hapje.

Kortom een hele mooie middag!

Gastvrouw Corrie Dijkhorst.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken