Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Pannenkoekenbakken voor de Zonnebloem gasten

dsc02411jpg

Op 28 mei had de afdeling Maarn/Maarsbergen voor haar gasten een pannenkoeken festijn.

Op 28 mei had de afdeling Maarn/Maarsbergen voor haar gasten een pannenkoeken festijn georganiseerd in de vertrouwde locatie, het Trefpunt in Trompstaete. Dit was een geheel nieuwe activiteit zodat het even spannend was of de planning voor het beslag maken, het bakken en de bediening zou kloppen en uiteraard hoe de gasten dit zouden waarderen.

Buiten was een partytent opgesteld waar 4 koks elk op twee gaspitten de pannenkoeken konden bakken. Voor deze speciale gelegenheid was er ook extra hulp van familie en kennissen geregeld om de gastvrouwen te ondersteunen. Alles was prima geregeld en de organisatie liep op rolletjes.

De gasten werden tegen vijven ontvangen met een drankje en een hapje terwijl de koks vast konden proefdraaien en een  voorraadje pannenkoeken konden aanleggen. Na een welkomstwoordje van de voorzitter werden de pannenkoeken geserveerd. Die smaakten kennelijk heel goed want alles is opgegaan. Tot slot was er nog een heerlijk ijsdessert met slagroom en een kopje koffie.

Kortom we kunnen terugzien op een zeer geslaagd evenement, de gasten hebben gesmuld. Met dank aan de gastvrouwen en de assisterende familieleden.

Joop Duisterhout

Voorzitter pl. Afd. Zonnebloem Maarn/Maarsbergen

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken