Pannenkoekenbakken voor de Zonnebloem gasten

dsc02411jpg

Op 28 mei had de afdeling Maarn/Maarsbergen voor haar gasten een pannenkoeken festijn.

Op 28 mei had de afdeling Maarn/Maarsbergen voor haar gasten een pannenkoeken festijn georganiseerd in de vertrouwde locatie, het Trefpunt in Trompstaete. Dit was een geheel nieuwe activiteit zodat het even spannend was of de planning voor het beslag maken, het bakken en de bediening zou kloppen en uiteraard hoe de gasten dit zouden waarderen.

Buiten was een partytent opgesteld waar 4 koks elk op twee gaspitten de pannenkoeken konden bakken. Voor deze speciale gelegenheid was er ook extra hulp van familie en kennissen geregeld om de gastvrouwen te ondersteunen. Alles was prima geregeld en de organisatie liep op rolletjes.

De gasten werden tegen vijven ontvangen met een drankje en een hapje terwijl de koks vast konden proefdraaien en een  voorraadje pannenkoeken konden aanleggen. Na een welkomstwoordje van de voorzitter werden de pannenkoeken geserveerd. Die smaakten kennelijk heel goed want alles is opgegaan. Tot slot was er nog een heerlijk ijsdessert met slagroom en een kopje koffie.

Kortom we kunnen terugzien op een zeer geslaagd evenement, de gasten hebben gesmuld. Met dank aan de gastvrouwen en de assisterende familieleden.

Joop Duisterhout

Voorzitter pl. Afd. Zonnebloem Maarn/Maarsbergen

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken