Beauty-activiteiten bij de Zonnebloem

img-20191112-wa0005jpg

Ook onze Zonnebloemgasten willen er nog graag goed verzorgd uitzien. Daarom werd er voor hen op 12 november in Trompstaete een beauty middag georganiseerd.

Ook onze Zonnebloemgasten willen er nog graag goed verzorgd uitzien. Daarom werd er voor hen op 12 november in Trompstaete een beauty middag georganiseerd. En wie daar niet aan mee wilde doen maar wel een gezellige middag wilde hebben, kon spelletjes doen samen met de gastvrouwen. Het was weliswaar in Maarn ook de dag van de griepprik, maar dat hoefde geen reden te zijn om niet te komen, want een van de doktersassistentes kwam naar Trompstaete om daar de griepvaccinatie te geven.

Na de ontvangst met koffie en taart, speciaal voor deze gelegenheid gemaakt door een vrijwilligster, kon de beauty behandeling beginnen. Er was een kapster voor het touperen en föhnen, een pedicure die onder andere de nagels lakte en een masseuse voor voet- en handmassage. Na instructie door deze specialisten konden de gastvrouwen zelf ook meehelpen met de beauty-activiteiten.

Er waren voornamelijk vrouwelijke gasten aanwezig, die het allemaal heel gezellig vonden. De volgende activiteit zal voor iedereen zijn. Op 30 december is er weer de traditionele oudejaarsviering.

Joop Duisterhout,

Voorzitter pl. Afd. Zonnebloem Maarn/Maarsbergen

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken