Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Op bezoek bij de kaasboerderij

krant1jpg

Met de Zonnebloem naar de Weistaar.

Met de Zonnebloem naar de Weistaar.

Dinsdag 28 februari bracht de Zonnebloem afdeling Maarn/Maarsbergen een uitgebreid bezoek aan kaasboerderij De Weistaar in Woudenberg. Eind 2019 was er een mooie sponsorbijdrage verkregen van de Goededoelenactie van de Plus in Maarn, die nu goed van pas kwam. Na ontvangst met koffie en gebak werd er een film gedraaid waarin werd getoond hoe men vroeger in de Weistaar kaas maakte. Daarna konden het museum en de kaaswinkel worden bezocht.

Vervolgens was er nog een optreden van een glasblazer. Hij vertelde over de  geschiedenis van het glasblazen en demonstreerde hoe dat in zijn werk gaat en hoe je met glas prachtige dingen kunt maken.

Tot slot kon men genieten van een uitgebreide lunch, waarna de gasten door vrijwilligers werden thuisgebracht.

Joop Duisterhout
Voorzitter plaatselijke afdeling Zonnebloem Maarn/Maarsbergen

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken