Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem Maarn/Maarsbergen Verhalen Bingo

dsc02641jpg

Dinsdag 25 februari was er een Verhalen Bingo voor de gasten van de Zonnebloem in Trompstaete.

Zonnebloem Maarn/Maarsbergen Verhalen Bingo

Dinsdag 25 februari was er weer een activiteit voor de gasten van de Zonnebloem. Deze keer was het een verhalen-Bingo. Aan de hand van een verhaal, waarin getallen werden genoemd moesten de Bingokaarten worden ingevuld. Het verhaal over een winters avontuur werd door één van de gastvrouwen in een winters tafereel verteld. Voor de winnaars waren er leuke prijzen die door de gastvrouwen waren verzameld of zelf gemaakt.

Helaas moest er afscheid worden genomen van Bets die na twintig jaar trouwe dienst stopt als gastvrouw, maar nog wel af en toe wat hand- en spandiensten wil komen verlenen.

Na afloop konden de gasten onder het genot van een hapje en een drankje nog wat napraten.

Joop Duisterhout

Voorzitter Zonnebloemafdeling Maarn/Maarsbergen

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken