Kersengroet van de Zonnebloem afdeling Maarn/Maarsbergen

foto-krantjpg

21 Juli hebben we onze gasten een kersengroet gebracht

In deze Corona-tijd is het voor onze afdeling helaas niet mogelijk om groepsactiviteiten te organiseren zoals we meestal doen. De contacten worden nu beperkt tot bezoekjes en telefoontjes van de gastvrouwen. Om onze gasten te laten merken dat we nog steeds aan ze denken en om ze een hart onder de riem te steken, hebben we hen dinsdag 21 september een kersengroet gebracht. Bij een fruitteler die de Zonnebloem een warm hart toedraagt konden we kistjes met kersen inkopen. De kersen werden over kleinere bakjes verdeeld en met een kersengroet door onze gastvrouwen bij de gasten afgeleverd. Die reageerden enthousiast: “daar kikkeren we helemaal van op”.

Joop Duisterhout

Voorzitter Zonnebloemafdeling Maarn/Maarsbergen

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken