Paasverrassing van Zonnebloem afdeling Maarn/Maarsbergen

krant-combijpg

Op 30 maart werd er een paas attentie rondgebracht.

In deze coronatijd kunnen er met onze gasten nog steeds geen groepsactiviteiten worden georganiseerd. De contacten zijn nu beperkt tot een bezoekje of telefoontje en af en toe brengen de gastvrouwen een kleine attentie rond. In januari werden de gasten getrakteerd op een bakje narcissen en in februari brachten de gastvrouwen een maaltijdsoep aan huis. Dinsdag 30 maart ontvingen de gasten een leuke paasattentie. De gastvrouwen hadden een paashaas met eieren geknutseld, die samen met een bosje tulpen als paasgroet werd rondgebracht. Uit de vele positieve reacties bleek dat deze verrassing zeer gewaardeerd werd. Als iedereen straks is ingeënt, hopen we weer activiteiten met alle gasten samen te kunnen houden, want iedereen mist toch wel de gezelligheid met elkaar.

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken