Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

NIEUWJAARSBIJEENKOMST OP 8 JANUARI 2016

Zonnebloem afdeling

Elk jaar wordt het nieuwe jaar ingeluid met een gezellige bijeenkomst in De Vondel. Ook dit jaar was dat weer het geval, op 8 januari waren 90 gasten en vrijwilligers bij elkaar.

Bijzonder was deze keer dat een vrijwilliger maar liefst 40 jaar vrijwilliger is, waarvan bijna al die jaren bij de afdeling Maarssen. Noortje Pakkert kwam in 1977 in Maarssen wonen en werd direct actief voor de afdeling. Ze heeft in de loop van de jaren diverse bestuursfuncties vervuld, activiteiten georganiseerd en gasten bezocht. In haar vorige woonplaats Amsterdam volgde zij een cursus van 1 jaar om zich voor te bereiden op het vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem. Regiovoorzitter Marja Hartman overhandigde haar een mooie gouden Zonnebloemspeld.

Later kreeg afdelingsvoorzitter Marijke van Leeuwe een zilveren speld uit handen van Marja Hartman omdat ze 10 jaar vrijwilliger.

Het was een gezellige middag, voor gasten en vrijwilligers.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?