Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

GEZELLIGE LUNCH TIJDENS NLDOET

Zonnebloem afdeling

Elk jaar doet onze afdeling mee aan NLDOET. Met vrijwilligers van "buiten" werd een lunch klaargemaakt voor onze gasten.

Tijdens NLdoet worden bergen werk verzet. Ook De Zonnebloem Maarssen is daar blij mee: een extra activiteit voor onze deelnemers, met hulp van vrijwilligers die onze klus hebben uitgezocht op www.nldoet.nl. Het is elk jaar weer leuk om vrijwilligers te laten zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn en vooral ook vrijwilligerswerk bij De Zonnebloem.

Om half 11 begonnen de klussers in de Willem van Hoornhof met het inrichten van de zaal, het dekken van de tafels en het maken van allerlei lekkere broodjes voor de lunch. Aan de lunch deden 45 mensen mee. In een gezellige sfeer werd genoten van allerlei lekkere broodjes, een kopje koffie of thee, melk of karnemelk. En tot slot een lekker toetje!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?