GEZELLIGE LUNCH TIJDENS NLDOET

Zonnebloem afdeling

Elk jaar doet onze afdeling mee aan NLDOET. Met vrijwilligers van "buiten" werd een lunch klaargemaakt voor onze gasten.

Tijdens NLdoet worden bergen werk verzet. Ook De Zonnebloem Maarssen is daar blij mee: een extra activiteit voor onze deelnemers, met hulp van vrijwilligers die onze klus hebben uitgezocht op www.nldoet.nl. Het is elk jaar weer leuk om vrijwilligers te laten zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn en vooral ook vrijwilligerswerk bij De Zonnebloem.

Om half 11 begonnen de klussers in de Willem van Hoornhof met het inrichten van de zaal, het dekken van de tafels en het maken van allerlei lekkere broodjes voor de lunch. Aan de lunch deden 45 mensen mee. In een gezellige sfeer werd genoten van allerlei lekkere broodjes, een kopje koffie of thee, melk of karnemelk. En tot slot een lekker toetje!

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?