Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

GEZELLIGE ZONNEBLOEMACTIVITEIT IN DE VONDEL

Zonnebloem afdeling

Het is een goede gewoonte dat De Zonnebloem afdeling Maarssen in de zomermaanden een gezellige middag organiseert.

Ook dit jaar, op woensdag 3 augustus, konden Zonnebloemgasten genieten van een muzikaal optreden, een drankje en een hapje. Een gezellige middag om oude contacten weer aan te halen en misschien ook nieuwe te maken.

De dames van The Sweet Memories brachten een programma van bekende Nederlandstalige muziek uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw. Ook werden er verschillende bekende Engelstalige nummers ten gehore gebracht. Uit de enthousiaste reacties van het publiek bleek dat het optreden een succes was.

De Zonnebloem is een landelijke vereniging die zich met haar activiteiten richt op lichamelijk gehandicapten, langdurig zieken en ouderen die als gevolg van hun handicap, ziekte en/of leeftijd in een sociaal isolement dreigen te raken. Vrijwilligers bezoeken gasten, daarnaast zijn er diverse activiteiten zoals deze middag. Daarnaast is De Zonnebloem de grootste aanbieder van aangepaste vakanties.

Deze gezellige middag en andere activiteiten kunnen georganiseerd worden doordat vele vrijwilligers en bestuursleden zich hiervoor inzetten. Op een middag als deze gaat het niet alleen om het schenken van koffie, thee of een drankje, maar verschillende mensen moeten ook vervoerd worden naar de plaats waar de activiteit plaatsvindt. En een praatje met de aanwezigen is voor veel mensen ook belangrijk. En last but not least, een activiteit als deze kost ook geld, geld dat we onder andere krijgen van onze donateurs. 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?