GEZELLIGE ZONNEBLOEMACTIVITEIT IN DE VONDEL

Zonnebloem afdeling

Het is een goede gewoonte dat De Zonnebloem afdeling Maarssen in de zomermaanden een gezellige middag organiseert.

Ook dit jaar, op woensdag 3 augustus, konden Zonnebloemgasten genieten van een muzikaal optreden, een drankje en een hapje. Een gezellige middag om oude contacten weer aan te halen en misschien ook nieuwe te maken.

De dames van The Sweet Memories brachten een programma van bekende Nederlandstalige muziek uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw. Ook werden er verschillende bekende Engelstalige nummers ten gehore gebracht. Uit de enthousiaste reacties van het publiek bleek dat het optreden een succes was.

De Zonnebloem is een landelijke vereniging die zich met haar activiteiten richt op lichamelijk gehandicapten, langdurig zieken en ouderen die als gevolg van hun handicap, ziekte en/of leeftijd in een sociaal isolement dreigen te raken. Vrijwilligers bezoeken gasten, daarnaast zijn er diverse activiteiten zoals deze middag. Daarnaast is De Zonnebloem de grootste aanbieder van aangepaste vakanties.

Deze gezellige middag en andere activiteiten kunnen georganiseerd worden doordat vele vrijwilligers en bestuursleden zich hiervoor inzetten. Op een middag als deze gaat het niet alleen om het schenken van koffie, thee of een drankje, maar verschillende mensen moeten ook vervoerd worden naar de plaats waar de activiteit plaatsvindt. En een praatje met de aanwezigen is voor veel mensen ook belangrijk. En last but not least, een activiteit als deze kost ook geld, geld dat we onder andere krijgen van onze donateurs. 

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?