ZONNIGE LUNCH VOOR VRIJWILLIGERS

Zonnebloem afdeling

Elk jaar komen de vrijwilligers van onze afdeling een keer bij elkaar, niet om te vergaderen of voor een activiteit met gasten, maar om samen iets leuks te doen.

Dit jaar was er gekozen voor een picknicklunch, die door de bestuursleden en leden van de activiteitencommissie was voorbereid.

Om 10.00 uur reden de eerste auto’s voor, vol met allerlei spullen voor de picknick: van statafels, tafelkleden, borden, glazen, drankjes, tot ingrediënten voor een lekkere lunch. Na het uitladen eerst even koffie om tegelijk ook de taken te verdelen. De heren gingen aan de slag met tafels, stoelen en parasols, de dames begonnen te schillen, snijden, roeren enzovoort. Het resultaat was een buffet vol met heerlijke en verrassende salades.

Bij binnenkomst kreeg iedereen een drankje en toen iedereen er was, was er een kort welkomstwoord van voorzitter Marijke van Leeuwe. Daarna was het tijd voor de salades. Het was een stralende dag, dus buiten, in de zon, of onder de parasol zat iedereen gezellig te praten en te eten. Omdat er zoveel keus was, ging iedereen een paar keer terug naar het buffet om nog iets anders te proeven. Na een heerlijke fruitsalade en lekkere kazen liep de lunch op een eind. Het opruimen was met veel handen zo gebeurd, zodat ook bestuur en leden van de activiteitencommissie de rest van de middag ook nog van het mooie weer konden genieten.

Onze vrijwilligers zetten zich het hele jaar door in voor onze gasten, het spreekt dus voor het bestuur vanzelf, dat diezelfde vrijwilligers jaarlijks een keer in de watten gelegd moeten worden. Dit jaar met deze picknicklunch, volgend jaar vast weer met een andere activiteit.

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?