Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

DE ZONNEBLOEM IN HET NAJAAR OOK ACTIEF!

Zonnebloem afdeling

In de afgelopen maanden zijn er verschillende activiteiten geweest van de afdeling Maarssen. Een kort overzicht volgt hieronder.

In oktober was de traditionele gezellige middag van De Zonnebloem Maarssen in woon- zorgcentrum Merenhoef. De middag was zeer geslaagd, mede dankzjij het geweldige optreden van Muziekmenu.

In november was er een vroege Sinterklaasmiddag, een bingo aan de hand van een Sinterklaasvehaal. De dag daarna ging een groep gasten naar Vechtweelde om onder het genot van een feestelijk kopje koffie met gebak te genieten van de kerstsfeer.

December stond eerst in het teken van de leerlingen van het Broeckland College. In Merenhoef hebben zij pakjes gebracht bij een aantal bewoners, twee dagen later verwenden de leerlingen onze gasten met een manicure en mooi gelakte nagels en gaven zij een rondleiding door hun onlangs verbouwde school.

Op 16 december was het Jumbo Kerstdiner, waarover meer in een volgend bericht.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?