Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

ZOMERSPEKTAKEL ZONNEBLOEM REGIO VEEN EN VECHTSTREEK

Zonnebloem afdeling

De zomermaanden zijn vaak stil voor veel mensen met fysieke beperkingen en ouderen. Activiteiten liggen stil, familie en vrienden zijn op vakantie. Een goed moment voor een extra feestelijke middag!

De regio Veen en Vechtstreek nam het initiatief voor deze middag. Deze regio omvat de afdelingen uit De Ronde Venen, Stichtse Vecht en Harmelen. Een goede locatie was snel gevonden, De Schulenburg in Kamerik, mooi centraal gelegen en plaats voor 250 tot 300 gasten.

De afdelingen zagen het wel zitten, zo’n extra activiteit in de zomer. Een invulling was gauw gevonden. Voor de pauze liet illusionist Ferry Gerats iedereen versteld staan van zijn kunsten, na de pauze was er een optreden van Gerard Cox.

Hij kreeg de zaal doodstil toen hij hele mooie en ontroerende, soms bijna vergeten liedjes zong, maar even later zong iedereen ook weer vrolijk mee met bekende hits.

Een echtpaar dat zich nog niet zo lang geleden heeft aangemeld bij De Zonnebloem was ook van de partij. En omdat mevrouw een grote fan is van Gerard Cox, hoefden ze er niet lang over na te denken! Toen de uitnodiging kwam hebben ze zich direct aangemeld.

“Een geweldige middag, echt een cadeautje! ” aldus het enthousiaste echtpaar.

De meeste afdelingen waren met de bus naar Kamerik gekomen, sommigen met auto’s. Ook buiten de regio was er belangstelling voor deze middag, uit Utrecht Zuid West en Uithoorn waren ook deelnemers gekomen.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?