Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

GEZELLIGE SINTERKLAASBINGO IN OPEN HOF

Zonnebloem afdeling

Veel belangstelling was er voor de sinterklaasbingo van De Zonnebloem in de Open Hof. De zaal zat dan ook gezellig vol. Was het Sinterklaas of de bingo die de mensen naar de Open Hof had gelokt?

. In plaats daarvan werd een verhaal voorgelezen en de getallen die in dat verhaal voorkwamen, moesten op de bingokaart worden afgestreept. Een verhaal over lieve en stoute kinderen die door Piet in de gaten werden gehouden. Het duurde even voordat iemand prijs had waardoor de spanning steeg. Het ging eerst om alle getallen uit de laatste kolom van de kaart. Daarna ging het steeds sneller, net zo lang tot dat iedereen uiteindelijk prijs had. Eén van de deelnemers zei: ”Dit is veel leuker dan een gewone bingo, het is nu lekker stil omdat iedereen zijn mond moet houden om goed naar het verhaal te kunnen luisteren!”

Dankzij een sponsorbijdrage van de Vechtloop was het mogelijk om deze middag te organiseren. En natuurlijk kunnen deze activiteit, en vele andere activiteiten, alleen georganiseerd worden omdat vele vrijwilligers en bestuursleden zich hiervoor inzetten. Op een middag als deze gaat het niet alleen om het schenken van koffie, thee of een drankje, maar soms moeten mensen ook vervoerd worden naar de plaats waar de activiteit plaatsvindt. En even een praatje maken is voor veel mensen ook belangrijk.

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?