Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

ZONNEBLOEM MAARSSEN BEZOEKT PALEIS SOESTDIJK

Zonnebloem afdeling

Op vrijdag 8 december heeft een groep deelnemers van De Zonnebloem afdeling Maarssen een bezoek gebracht aan Paleis Soestdijk. De deelnemers waren allen jonger dan 65 jaar.

Door de sneeuw moest afgezien worden van een wandeling door de paleistuin. In plaats daarvan werd er onderweg koffie gedronken waardoor de deelnemers de gelegenheid hadden om even bij te praten. Rond 12.00 uur arriveerde de groep bij Paleis Soestdijk. Begonnen werd met een goed verzorgde lunch in de Oranjerie. Daarna was het tijd voor de rondleiding. De gids verteld over het paleis vanuit de geschiedenis van de Oranjes. Dat het paleis oorspronkelijk een jachtslot was voor koning-stadhouder Willem III en dat de twee vleugels veel later werden bijgebouwd, was niet iedereen bekend. Anna Pawlowna, de vrouw van koning Willem II was hiervoor verantwoordelijk, evenals voor de rijke inrichting.

De meeste deelnemers wisten meer over de Oranjes vanaf koningin Juliana. De kamer met de olifantjes, de werkkamer van prins Bernhard, werd door velen herkend, ook al waren de olifantjes verdwenen.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?