Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

LEERLINGEN BROECKLAND TRAKTEREN ZONNEBLOEM OP HIGH TEA

Zonnebloem afdeling

Op maandag 15 januari kwamen 16 deelnemers en vrijwilligers van De Zonnebloem afdeling Maarssen naar het Broeckland College in Breukelen voor een gezellige high tea.

De recepten van al het lekkers hadden de leerlingen zelf uitgezocht. ‘s Ochtends waren ze al druk geweest met bakken van allerlei lekkere hartige en zoete hapjes. ‘s Middags werd daar de laatste hand aan gelegd en werden de tafels gedekt en feestelijk versierd. De gasten werden ontvangen door de leerlingen en naar hun plaats gebracht. Tijdens de high tea schoven de leerlingen ook aan en praatten met de gasten over hun opleiding en hun plannen voor na het examen.  De Zonnebloem Maarssen heeft in de afgelopen jaren al verschillende leuke activiteiten met leerlingen van het Broeckland College gedaan. Behalve deze high tea was er ook al eerder een high tea, een brunch en een verwenmiddag en zijn leerlingen bij ouderen op bezoek geweest. Voor de Zonnebloemgasten leuke extraatjes, voor de leerlingen de kans om verschillende dingen die ze geleerd hebben in de praktijk te brengen. De contacten tussen de ouderen en de jongeren zijn  ook heel waardevol. Na de high tea werd nog een bingospel gespeeld en alle deelnemers gingen met een leuke attentie naar huis. Tot slot werd er traditiegetrouw nog een groepsfoto van de leerlingen, docenten, deelnemers en vrijwilligers  gemaakt.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?