Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

NIEUWJAARSBIJEENKOMST ZONNEBLOEM IN DE OPEN HOF

Zonnebloem afdeling

Op vrijdag 12 januari was de afdeling Maarssen van De Zonnebloem bijeen in De Open Hof voor de jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst.

Ruim 90 gasten en vrijwilligers waren gekomen om het nieuwe jaar in te luiden en zij zorgden voor een gezellige drukte! Tijdens deze bijeenkomst werd ook afscheid genomen van voorzitter Marijke van Leeuwe, die het bestuur  per 1 januari, heeft verlaten. Marijke heeft 12 jaar deel uitgemaakt van het bestuur en is 11 jaar voorzitter geweest.

Na het welkomstwoord van de nieuwe voorzitter, Alie Bisschop, en een vooruitblik op de activiteiten van het komende jaar, was het tijd voor een drankje en een hapje. Daarna richtte de nieuwe voorzitter het woord tot haar voorganger. Marijke van Leeuwe was als voorzitter van alle markten thuis, de meeste bestuursfuncties zijn door haar voor korte of lange tijd waargenomen. Ook was zij iemand die de touwtje stevig in handen had en ook heel precies was. Tijdens bijeenkomsten, stond ze altijd, ze zat nooit, om in de gaten te houden of alles goed verliep.

Ook Hans Slaats sprak namens het college van B&W lovende woorden.

Er was een enorm boeket bloemen van de vrijwilligers en de deelnemers hadden allemaal een kaart meegenomen met goede wensen.Tot slot werd er een lied ten gehore gebracht, op de melodie van “Mijn Opa”.

Bang om zich nu te gaan vervelen heeft de oud-voorzitter niet te zijn, zij is inmiddels toegetreden tot het Provinciaal Bestuur Utrecht van De Zonnebloem.

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?