Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

ZONNEBLOEMLUNCH IN DE WERKSPECHT

20180310103540jpg

Elk jaar is NLdoet voor De Zonnebloem Maarssen een mooie gelegenheid om met vrijwilligers van buiten de organisatie een leuk evenement op touw te zetten. Dit jaar was er een lunch in de Werkspecht.

Nadat de activiteit op de website van NLdoet was geplaatst, waren er al snel aanmeldingen van onder andere leden van het koor De Vechtsche Parels.

Om 10.00 uur werden de vrijwilligers ontvangen met koffie. Na de kennismaking vertelde voorzitter Alie Bisschop over het werk van De Zonnebloem in Maarssen en werden de taken verdeeld. Een aantal vrijwilligers ging aan de slag om de zaal in te richten, te versieren en de tafels te dekken. Intussen maakten de andere vrijwilligers schalen vol met heerlijke broodjes, een pan soep en een salade.

Tegen 12.00 uur kwamen de deelnemers aan de lunch binnen en zochten zij een plaatsje aan de feestelijk gedekte tafels..

Na de soep en de salade werden de schalen met broodjes op tafel gezet. Tijdens de lunch werd er gezellige gepraat tussen gasten en vrijwilligers. Als toetje zongen de leden van De Vechtsche Parels voor de aanwezige deelnemers en vrijwilligers.

Tegen 14.00 uur vertrokken de gasten en gingen de vrijwilligers aan de slag om alles op te ruimen en schoon te maken.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?