Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

GESLAAGD ZONNEBLOEM UITJE NAAR HET STRAND

cidiijfyfoidk2162c0cc54caf893ejpg

Op vrijdag 6 april was het zover: een dagje strand en bloembollenvelden. Voor veel mensen was het lang geleden dat ze naar het strand waren geweest.

Iedereen was in de juiste stemming om er een prachtige dag van te maken. Met vaste vervoerder Martinus Tours ging het eerst richting Sassenheim waar bij De Oude Tol heerlijke koffie met gebak werd geserveerd. Vervolgens ging de rit door de bollenstreek, waar vooral veel gele narcissen te zien waren, maar helaas nog geen tulpen. Daarna werd koers gezet naar Strandhuys Katwijk waar een geweldige lunch van gebakken kibbeling (of kip) met frites en sla werd geserveerd. Vanuit het strandhuis was er een prachtig uitzicht over het strand en de zee. Na de lunch ging bijna iedreen naar buiten, het was met het uur warmer geworden. De zon scheen volop en menigeen zocht een mooi plekje om van de zon te genieten. Natuurlijk gingen er ook mensen het strand op of in een strandrolstoel naar het water. Zoals an alle goede dingen kwam er ook aan dit uitstapje een einde en werd de reis naar Maarssen aanvaard, waar de bus omstreeks 16.30 uur arriveerde. Een prachtige zonnige en ook warme dag, een echte topdag! Dankzij een gift van de Open hof, een deel avn de opbrengst van de jaarlijkse Bazaar, was het mogelijk om dit uitje te maken.

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?