JONGORDINA IN ACTIE VOOR DE ZONNEBLOEM

dsc01866-2jpg

Op 17 mei jl. heeft JongOrdina zich vrijwillig ingezet om deelnemers van De Zonnebloem een onvergetelijke middag en avond te bezorgen in Maarssen.

 

Gesteund door het maatschappelijk beleid van Ordina, wilde JongOrdina graag een bijdrage leveren aan De Zonnebloem. JongOrdina is het jongerenplatform van ICT-dienstverlener Ordina. Een dynamische community die young professionals verbindt door middel van kennissessies, sportieve activiteiten en sociale evenementen.

 

Marijke van Leeuwe, bestuurslid van de Provinciale Afdeling Utrecht, was meteen enthousiast over het aanbod. Het was een uitgelezen kans om een gezamenlijke activiteit te organiseren voor de afdelingen Nieuwegein Zuid en Maarssen, die zich ook richten op jongere Zonnebloemdeelnemers.

 

Op dondermiddag 17 mei werd de kantine van De Werkspecht in Maarssen omgetoverd tot een gezellig eetcafé. Jonge Ordinezen bakten en serveerden pannenkoeken en daarna gingen de bingo en karaoke van start. JongOrdina beet het spits af met een mooie karaoke-act waarna het feest echt op gang kwam. Zowel JongOrdina als De Zonnebloem kijken terug op een geslaagde avond.

 

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?