Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

JONGORDINA IN ACTIE VOOR DE ZONNEBLOEM

dsc01866-2jpg

Op 17 mei jl. heeft JongOrdina zich vrijwillig ingezet om deelnemers van De Zonnebloem een onvergetelijke middag en avond te bezorgen in Maarssen.

 

Gesteund door het maatschappelijk beleid van Ordina, wilde JongOrdina graag een bijdrage leveren aan De Zonnebloem. JongOrdina is het jongerenplatform van ICT-dienstverlener Ordina. Een dynamische community die young professionals verbindt door middel van kennissessies, sportieve activiteiten en sociale evenementen.

 

Marijke van Leeuwe, bestuurslid van de Provinciale Afdeling Utrecht, was meteen enthousiast over het aanbod. Het was een uitgelezen kans om een gezamenlijke activiteit te organiseren voor de afdelingen Nieuwegein Zuid en Maarssen, die zich ook richten op jongere Zonnebloemdeelnemers.

 

Op dondermiddag 17 mei werd de kantine van De Werkspecht in Maarssen omgetoverd tot een gezellig eetcafé. Jonge Ordinezen bakten en serveerden pannenkoeken en daarna gingen de bingo en karaoke van start. JongOrdina beet het spits af met een mooie karaoke-act waarna het feest echt op gang kwam. Zowel JongOrdina als De Zonnebloem kijken terug op een geslaagde avond.

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?