Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

JONG ORDINA WEER ACTIEF VOOR DE ZONNEBLOEM IN MAARSSEN

img2805jpg

Jong Ordina is een club voor Ordina medewerkers tot 35 jaar. Ordina is een ICT-dienstverlener met hoofdkantoor in Nieuwegein.

Het bestuur van Jong Ordina organiseert diverse activiteiten voor de leden, soms een gezellige borrel of een filmavond, maar ook activiteiten met een maatschappelijke insteek. Dit jaar besloot het bestuur van Jong Ordina om De Zonnebloem te benaderen met de vraag of zij met ongeveer 20 leden iets zouden kunnen betekenen voor De Zonnebloem.

Dat was in het voorjaar. De activiteit in mei was zo’n succes dat ze opnieuw een activiteit wilden organiseren met 20 leden. Op 13 september werd er eerst heel hard gewerkt, voor de ca. 20 Zonnebloemdeelnemers en de vrijwilligers, werden bijna 100 pannenkoeken gebakken. Dat had er natuurlijk alles mee te maken dat de pannenkoeken heel goed smaakten! Het programma daarna was voor iedereen een verrassing. Eerst werd een HAKA gedaan, een ceremoniële dans van de Maori. De Ordina medewerkers hadden onlangs een workshop HAKA gedaan. Eerst deden ze het voor en al snel deed iedereen mee. HAKA is een dansritueel met bewegingen en gebaren, waarbij ook teksten worden geroepen.  Om de gemoederen weer een beetje tot bedaren te brengen was er nog een echte pub quiz. Twee in kleurige pakken geklede quizmasters stelden, staand op tafels, de vragen. De jury was verrast door de kennis van de quizdeelnemers. Met een kopje koffie me een plakje cake werd de avond tenslotte afgesloten.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?