ZONNEBLOEM MAARSSEN NAAR SPOORWEGMUSEUM

20180830135558jpg

Vrijdag 31 augustus was er een speciaal uitje voor Maarssense Zonnebloemgasten. De Zonnebloem kent al enige jaren “Het andere Bedrijfsuitje”.

Medewerkers van een bedrijf gaan een middag op stap met Zonnebloemgasten, naar een museum of een dierentuin. Het bedrijf betaalt de entree en trakteert op koffie met iets lekkers en een drankje na afloop. Altijd heel gezellige middagen en voor veel medewerkers een mooie manier om in aanraking te komen met vrijwilligerswerk, en dan in het bijzonder vrijwilligerswerk bij De Zonnebloem.

Dit uitje was bijzonder omdat medewerkers van het hoofdkantoor van De Zonnebloem op stap gingen met Zonnebloemgasten uit Maarssen. Natuurlijk kennen deze medewerkers het werk van De Zonnebloem en hebben zij ook veel te maken met de vrijwilligersorganisatie. Maar om zelf een keer met een gast op stap te gaan is toch heel wat anders, zo bleek vrijdagmiddag. “Ik heb me nooit gerealiseerd dat er zoveel komt kijken bij de organisatie van zo’n uitje” aldus een van de medewerkers.

Het bezoek aan het Spoorwegmuseum verliep in een gezellige sfeer en tijdens het drankje na afloop leek het of gasten en vrijwilligers elkaar al heel lang kenden!

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?