Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

ZONNEBLOEM MAARSSEN NAAR STREEKMUSEUM VREDEGOED

Hoewel de afdeling Maarssen van De Zonnebloem al eerder op bezoek was in het streekmuseum, was er ook deze keer weer veel belangstelling voor dit uitje.

In het museum kan maar een beperkt aantal bezoekers tegelijk aan de rondleiding deelnemen, waardoor nog lang niet alle Maarssense Zonnebloemdeelnemers er geweest zijn.

Op woensdagmiddag 18 juli was er een groep van 20 deelnemers en vrijwilligers naar het museum gekomen. Na een traditionele start van koffie/thee met bijzonder lekker gebak leidde gids Alice de groep rond in het museum. Het was haar vuurdoop en ze deed het met veel verve. Veel spullen in het museum zijn door haar familie gedoneerd.

Na de rondleiding was er een verkoelend drankje met een hapje erbij op het terras. Daarna konden de deelnemers en vrijwilligers op eigen gelegenheid nog het buitengedeelte van het museum bekijken of lekker op het terras van het mooie weer genieten. Om half 5 kwam er een einde aan een bijzonder geslaagde en gezellige middag, waaraan de gasten mede dankzij de inzet van vrijwilligers en van de activiteitenbus konden deelnemen.

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier