MUZIEKMENU BIJ ZONNEBLOEM IN MERENHOEF

Buiten ging de bouw van het nieuwe Merenhoef gewoon door, terwijl binnen de jaarlijkse gezellige middag van De Zonnebloem afdeling Maarssen in Merenhoef, plaatsvond.

Een kopje koffie met iets lekkers, een drankje en een hapje en muziek! Deze keer was Muziekmenu gevraagd voor de muzikale invulling.

Voor de pauze brachten ze onder andere prachtige Franse chansons ten gehore, na de pauze was het tijd voor de verzoeknummers. Op alle tafels stond een “menu” waaruit de aanwezigen een liedje konden kiezen. En daar werd gretig gebruik van gemaakt! En meegezongen werd er ook.

 

De Zonnebloem is een landelijke vereniging die zich met haar activiteiten richt op mensen met fysieke beperkingen, die als gevolg van hun beperking in een sociaal isolement dreigen te raken.

Deze gezellige middag en andere activiteiten kunnen georganiseerd worden doordat vele vrijwilligers en bestuursleden zich hiervoor inzetten. Op een middag als deze gaat het niet alleen om het schenken van koffie, thee of een drankje, maar soms moeten mensen ook vervoerd worden naar de plaats waar de activiteit plaatsvindt. En een praatje met de aanwezigen is voor veel mensen ook belangrijk.

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?