Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

ZONNEBLOEM NAAR SPROOKJESACHTIG VECHTWEELDE

Elk jaar in november is er een Zonnebloemactiviteit waar veel mensen naar uitkijken, het bezoek aan de kerstshow in tuincentrum Vechtweelde.

Dit jaar waren er zelfs twee bezoeken omdat de groep jongere Zonnebloemdeelnemers had laten weten er ook heel graag naar toe te willen. En dat laatste, dat deelnemers zelf aangeven waar ze behoefte aan hebben, is heel belangrijk voor De Zonnebloem.

Op 22 november was het koud, maar toch waren er 20 deelnemers en 10 vrijwilligers naar Vechtweelde gekomen, met de auto of met de Activiteitenbus. De Activiteitenbus zorgt bij veel Zonnebloemactiviteiten voor het vervoer van de deelnemers en is langzamerhand een onmisbare schakel geworden bij het organiseren van activiteiten.

Wat natuurlijk ook een hoogtepunt van het bezoek is, is de koffie met een heerlijk stukje gebak in het tuincafé. Daarna ging het kijken en het kopen echt beginnen, veel deelnemers hebben flink ingekocht voor de feestdagen.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?