Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

ZONNEBLOEMVRIJWILLIGERS WANDELEN DOOR MAARSSEN

Elk jaar organiseert het bestuur van de afdeling Maarssen van De Zonnebloem een dag voor vrijwilligers. Vrijwilligers en bestuur kwamen bij elkaar in de Wilhelminakapel.

Elk jaar is het programma anders. Na de koffie met iets lekkers was er eerste een workshop. Een serieus begin van de dag. Het ging over het omgaan met de deelnemers, het bezoeken van deelnemers en wat je wel en vooral niet moet doen.

Tegen half 1 was het tijd voor de lunch en daarna was er een wandeling door Maarssen, onder leiding van gidsen van het Gilde. De wandeling begon op de Schippersgracht en over de  panden daar had de gids heel wat te vertellen, daarna werden ook Langegracht en Herengracht onder de loep genomen. En natuurlijk ontbrak Goudestein niet op het programma, evenals de geschiedenis van de familie Huydecoper.

Na de wandeling was er nog een afsluitend drankje. Een leerzame dag, al met al, maar ook heel gezellig.

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?