Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

SLECHT TER BEEN EN TOCH OP VAKANTIE

De Zonnebloem Maarssen is op “vakantie nieuwe stijl” geweest. Maandag 29 april vertrokken vier vrijwilligers met zes gasten naar Kedichem en vrijdag 3 mei om twee uur was iedereen weer thuis gebracht.

De Zonnebloem Maarssen is op “vakantie nieuwe stijl” geweest. Maandag 29 april vertrokken vier vrijwilligers met zes gasten naar Kedichem en vrijdag 3 mei om twee uur was iedereen weer thuis gebracht.

Na aankomst konden we lunchen op ons terras en ´s avonds hebben we in een spel kennis gemaakt met de omgeving en elkaar en werd het programma gepresenteerd.

Een rondvaart over de Linge, een demonstratie in een glasblazerij , een mini workshop in het Glasmuseum en een bezoek aan een kaasboerderij, waren niet de enige activiteiten, op het terras zitten en een wandelingetje door de boomgaard en de gezellige avonden waren ook hoogtepunten.

Natuurlijk was het ook goed van eten en drinken, maar zeker zo belangrijk was de liefdevolle en deskundige verzorging.

De feestvreugde konden we verhogen door de attenties, beschikbaar gesteld door Trekpleister, EtosS, Kruidvat, Leonidas, Brokking en Cigo Zwanenkamp, bij deze dank voor hun medewerking.

Ook zijn we dank verschuldigd aan de organisatie van het Glasmuseum, rederij Leerdam, Printpro Leerdam en aan de familie Stek waar we te gast waren. Het bezoek aan de Kaasboerderij staat op Facebook gemeld als een “ bezoek van een gezellige groep”  en een “ geslaagde middag”  en dat geldt voor alle activiteiten en alle vakantiegasten ook.

Reacties als “topvakantie” en “veel te snel voorbij” , “ excursies waren erg leuk”, “verwennen, dat je zelf niets mag doen” en “fijn dat de zorg uit handen genomen wordt” zijn uitspraken van onze gasten.

We kijken terug op een geslaagde week en zijn alweer bezig met de volgende vakantie.

Bent u verpleegkundige die graag eens mee zou willen? Meld u dan aan want er komen zeker meer vakanties.

 

Hans de Wit

0346-562051
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?