Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

SLECHT TER BEEN EN TOCH OP VAKANTIE

De Zonnebloem Maarssen is op “vakantie nieuwe stijl” geweest. Maandag 29 april vertrokken vier vrijwilligers met zes gasten naar Kedichem en vrijdag 3 mei om twee uur was iedereen weer thuis gebracht.

De Zonnebloem Maarssen is op “vakantie nieuwe stijl” geweest. Maandag 29 april vertrokken vier vrijwilligers met zes gasten naar Kedichem en vrijdag 3 mei om twee uur was iedereen weer thuis gebracht.

Na aankomst konden we lunchen op ons terras en ´s avonds hebben we in een spel kennis gemaakt met de omgeving en elkaar en werd het programma gepresenteerd.

Een rondvaart over de Linge, een demonstratie in een glasblazerij , een mini workshop in het Glasmuseum en een bezoek aan een kaasboerderij, waren niet de enige activiteiten, op het terras zitten en een wandelingetje door de boomgaard en de gezellige avonden waren ook hoogtepunten.

Natuurlijk was het ook goed van eten en drinken, maar zeker zo belangrijk was de liefdevolle en deskundige verzorging.

De feestvreugde konden we verhogen door de attenties, beschikbaar gesteld door Trekpleister, EtosS, Kruidvat, Leonidas, Brokking en Cigo Zwanenkamp, bij deze dank voor hun medewerking.

Ook zijn we dank verschuldigd aan de organisatie van het Glasmuseum, rederij Leerdam, Printpro Leerdam en aan de familie Stek waar we te gast waren. Het bezoek aan de Kaasboerderij staat op Facebook gemeld als een “ bezoek van een gezellige groep”  en een “ geslaagde middag”  en dat geldt voor alle activiteiten en alle vakantiegasten ook.

Reacties als “topvakantie” en “veel te snel voorbij” , “ excursies waren erg leuk”, “verwennen, dat je zelf niets mag doen” en “fijn dat de zorg uit handen genomen wordt” zijn uitspraken van onze gasten.

We kijken terug op een geslaagde week en zijn alweer bezig met de volgende vakantie.

Bent u verpleegkundige die graag eens mee zou willen? Meld u dan aan want er komen zeker meer vakanties.

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?