Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

ZONNEBLOEM VAKANTIE IN KEDICHEM

Van twee deelnemers aan de midweek in Kedichem kregen we een verslag van de midweek.

Wat een fantastische ZONNEBLOEM midweek in Kedichem in de Bongerd (fruitboomgaard).

Twee weken geleden zijn wij met nog een echtpaar en 2 dames een midweek weggeweest met de Zonnebloem. Met 4 vrijwilligers waarvan 2 verpleegkundigen.

Voor het eerst. Ik twijfelde nog.

Het is fantastisch geweest.

We werden opgehaald. Bij ons werden ALLE koffers, rolstoel, rollators en etenswaren verdeeld over 2 auto’s. En daar gingen we.

We kwamen aan met prachtig weer en hebben ook de hele middag buiten gezeten.

We hebben heel veel gezien (glasblazerij, glasmuseum, boottocht over de linge en nog veel meer), en enorm veel gelachen. Ans had heel veel “voorwerk” gedaan en ons veel verteld over Kedichem e.o.

We hebben allemaal ontzettend genoten. Nogmaals heel veel dank aan: Ans, Tony, Plony en Jacqeline.

 

Nico en Marian

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?